Portaalsite

Spiegelkarperprojecten in Vlaanderen

Mannen,

Volgende weekend zitten jullie massaal aan 't water. Gemeenschappelijk doel; spiegels vangen! Dan staat immers het internationaal terugmeldweekend op de agenda!

Tijd voor een update.

Allereerst; je zal niet alleen zijn. Niet minder dan 46 mensen hebben zich aangemeld voor dit evenement! We rekenen erop dat jullie massaal vangsten posten op de facebookpagina! Achteraf ontvang ik ook graag jullie vangstgegevens. Dat hadden we eerder al afgesproken, toch?

Op donderdagavond 25 september of vrijdagmorgen 26 september maak ik bekend welk voorwerp jullie zichtbaar moeten mee fotograferen bij iedere karper. Geen paniek, het betreft een item dat iedereen wel ergens heeft liggen. Zoals afgesproken mag iemand onder jullie meteen ook laten weten welk voorwerp de organisatoren (Filip en zoon, Maiko en vader) mee op de foto moeten plaatsen. Komt goed!

We hebben elf prijzen voorzien. Van leuk tot knap. Van handig tot uniek!

Sta me toe een overzichtje te maken, en de gulle sponsors van dit weekend even in de kijker te plaatsen. Dat verdienen ze. Allemaal!

In willekeurige volgorde:

De belangenvereniging verantwoord karperbeheer schenkt een kostbare trofee aan de visser die de meeste gematchte spiegels weet te vangen. Let wel; deze prijs kan ook in Nederland gewonnen worden! Kom op, Belgische duivels, die trofee halen wij binnen! 

Alle hieronder aangegeven prijzen zijn enkel voor de Vlaamse deelnemers!

Ook het VBK schenkt een unieke prijs! Theo Pustjens stopt zomaar een 48h sessie op het gerenommeerde Heylakker in de prijzenpot. Voor velen onder ons is dit waarschijnlijk nu al een doel?

 

 

KB-Draaiservice van Koen Blanquart schenkt een waardebon van 100 euro. Bij Koen scoor je daar vlotjes 20kg kwaliteitsvolle freezerboilies mee! Een leuke wintervoorraad, zeg maar.

 

 

Ronny Geens van Carpelicious doneert twee boiliepakketten. Het ene pakket is goed voor 15kg ready mades, het tweede pakket vertegenwoordigt 10kg. Dat de boilies van Carpelicious het goed doen op onze kanalen, heeft Marino al wel vaker bewezen.

 

Hengelsport De Lisarde draagt spiegelkarperprojecten een warm hart toe. Getuige de twee aangeboden pakketten die via Maiko op de prijzentafel mogen verschijnen. Denk aan klein gerief als pop-up's, maar ook een fraai lugage-artikel!

 

ACE stuurde een doos vol end-tackle op! Sommige artikels vaak in het drievoud. Vandaar de keuze om alles netjes in drie pakketjes te verdelen! Met dank aan Alijn Danau voor deze gulle schenking!

 

JRC steunt al jaren onze spiegelkarperprojecten! Onze toekomst is immers ook hun toekomst! Ook dit keer schenken ze een fraaie onthaakmat!

 

 

Heel veel succes mannen!

Enne... zit er iemand op 200 meter van je stek? Maak 'n praatje, wens mekaar succes. Laat ergernis en frustratie aankomend weekend nooit de bovenhand halen!

Veel plezier!